Kuzey Ege'de deniz ulaşımına fırtına engeli

Çanakkale-Kilitbahir ve Çanakkale-Eceabat feribot seferleri iptal edildi- Geyikli-Bozcaada ve Kabatepe-Gökçeada hatlarındaki seferler de fırtına nedeniyle yapılamıyor

ÇANAKKALE (AA) - Kuzey Ege'de fırtına deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor.

Marmara Denizi ile Kuzey Ege'nin bir bölümünde etkili olan fırtına nedeniyle Kabatepe-Gökçeada, Geyikli-Bozcaada, Çanakkale-Kilitbahir ve Çanakkale-Eceabat arabalı vapur seferlerinde aksama yaşanıyor.

Çanakkale-Kilitbahir ve Çanakkale-Eceabat hatlarındaki feribot seferleri iptal edildi. Geyikli-Bozcaada ve Kabatepe-Gökçeada seferleri de fırtına nedeniyle yapılamıyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri, Çanakkale iskelesine gelen araçları Lapseki-Gelibolu hattına yönlendiriyor.

Çanakkale Boğazı ile adalar hattında ulaşımı sağlayan GESTAŞ AŞ'nin yetkilileri, seferlerin fırtınanın etkisini kaybetmesinin ardından normale döneceğini bildirdi.

Gündem Haberleri

DOA ARTIK DAHA KOLAY
Hava Harp Okulu öğrencisi Veli Bilgin eğitim sırasında hayatını kaybetti
Kendisinden olmayan çocuk için mahkemeye borçlu çıktı
Aile Mahkemelerinde Yargı Hızlandı: Temizleme Oranı Yüzde 100’ü Aştı
BAKANLIK'TAN ÇEKİRGE AÇIKLAMASI