Kuzenlerin silahlı kavgasında yoldan geçen biri çocuk iki kişi vuruldu

İzmir'in Konak ilçesinde, kuzenler arasında yaşanan silahlı kavgada o sırada yoldan geçen biri çocuk 2 kişi yaralanarak hastanede tedavi altına alındı.

İzmir'in Konak ilçesinde, kuzenler arasında yaşanan silahlı kavgada o sırada yoldan geçen biri çocuk 2 kişi yaralanarak hastanede tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, Konak ilçesinde bulunan Rakım Erkutlu Caddesi'nde meydana geldi. İddialara göre, akraba olan ve aralarında husumet bulunduğu öğrenilen Vedat A. ve Rıdvan K. arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavgada Rıdvan K., yanında bulunan tabancayla Vedat A.'ya ateş açtı.

Yoldan geçen biri çocuk iki kişi yaralandı

Silahlı kavga esnasında o sırada yoldan geçen lise 1. sınıf öğrencisi C.G. (14) bacağından, hurdacıda çalıştığı öğrenilen Suriye uyruklu H.R.M ise göğsünden açılan ateş sonucu yaralandı. Silah seslerini duyan ve kavgayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu hemen 112 acil sağlık ekipleri ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, 14 yaşındaki C.G'yi ve H.R.M'yi Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Suriye uyruklu H.R.M'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın ardından kaçan Rıdvan K.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

FETÖ'ye 'yüksek aidiyet' listesi operasyonu: 19 gözaltı
LASTİĞİ PATLAYAN TIRA OK GİBİ SAPLANDI
Sel felaketinin ardından karanlığa gömülen mahalle böyle görüntülendi
GÜVENLİK BİRİMLERİMİZ 3 BİN 57 VATANDAŞIMIZI SAĞ SALİM KURTARDI
YETİM GENÇ HAFIZ HAKKA UĞURLANDI