KÜTSO Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesinde şiir okuma yarışması

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, "Cemre Şiire Düşünce" adlı şiir okuma yarışması düzenlendi.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, "Cemre Şiire Düşünce" adlı şiir okuma yarışması düzenlendi.

KÜTSO Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesinin Proje Okulu olarak Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Nuray Doğan koordinesinde düzenlenen "Cemre Şiire Düşünce" adlı şiir okuma yarışmasına Kütahya Şair ve Yazarlar Derneği Başkanı İsa Kahraman, Kütahya Kent Konseyi Şair ve Yazarlar Topluluğu Başkanı Esat Anık, Kent Konseyi Başkan Yardımcıları Züleyha Özbay Bilgiç ve Kadir Güven ile Şair Ayşe Ceyhan Düzgün Jüri olarak, Aysel-Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Ahmet İren misafir olarak katıldı.

Yarışma sonucunda, 10/B sınıfı öğrencisi Onur Fidan birinci, 11 /B sınıfı öğrencisi Abdullah Dumanoğlu ikinci, 11/F sınıfı öğrencisi Mehmet Arslan üçüncü, 12 /E sınıfı öğrencisi Taha Yasin Yaşa ise mansiyon ödülü aldı.

Okul Müdürü Hasan Düzgün, jüri üyelerine, programı hazırlayıp sunan Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Nuray Doğan'a, katılım sağlayan tüm öğrencilere ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri

Okullarda Ramazan Programı: Bakan Tekin Detayları Açıkladı
Eğitim-Bir-Sen: "Yılbaşı kutlamalarını hevesle destekleyenler, Ramazan ayı söz konusu olduğunda ikiyüzlülük sergilemektedirler"
KTO Karatay’da ödüllü deneme sınavı ile YKS provası
Kıbrıs ve Filistin arasında akademik köprü kuruldu
Fırtına şiddetini artırdı! Alanya ve 6 ilçede eğitime 1 gün ara