Kütahya’nın Zığra Mahallesi’ne 4 bin 500 metrekare kilit taşı

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Zığra Mahallesi'nde belediye tarafından yapılan çalışmaları inceledi.

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Zığra Mahallesi'nde belediye tarafından yapılan çalışmaları inceledi.

Cadde ve sokakları daha güvenli ve konforlu hale getirmek için mesai harcayan Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ihtiyaç duyulan bölgelerdeki kilit taşı ve kaldırım çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Bu çerçevede, Zığra Mahallesi'ne 4 bin 500 metrekare kilit taşı uygulaması yapılarak adeta mahallenin tüm sokakları ve meydanı yenilendi.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, vatandaşların talep ve ihtiyaçları dahilinde çalıştıklarını, daha güvenli ve konforlu yolları şehre kazandırmaya devam edeceklerini söyleyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Fahrettin Kayhan Hayatını Kaybetti
DAĞLARIN EFELERİ YERLEŞİM YERLERİNE İNDİ
Kadir İnanır görüntülendi! Yaşaması mucize
Baraj tahliye suyu sel oldu, geçtiği tarlaları küçülttü
TİGEM’den ’'kayıp yarış atları' açıklaması: Yalan