Kütahya'daki telefon dolandırıcılığı

Tavşanlı ilçesinde, telefonda kendilerini polis olarak tanıtıp 5 kişiyi yaklaşık 150 bin lira dolandırdıkları iddia edilen iki kişi tutuklandı

KÜTAHYA (AA) - Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, telefonda kendilerini polis olarak tanıtıp 5 kişiyi yaklaşık 150 bin lira dolandırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan iki kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, ilçede kendilerini polis olarak tanıtıp 5 kişiyi yaklaşık 150 bin lira dolandırıp kaçtıktan sonra İstanbul'da yakalanarak dün ilçeye getirilen şüpheliler Tevrat T. (20) ile Samet T.'nin (28) jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

Şüpheliler sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklandı.

İlçede kendilerini polis olarak tanıtan kişilerce 5 kişinin yaklaşık 150 bin lira dolandırılmasının ardından harekete geçen İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, güvenlik kameralarından şüphelilerin eşgallerini belirlemiş, kaçan şüpheliler İstanbul girişinde yolcu otobüsünde yapılan aramada güvenlik güçlerince yakalanmıştı.

Öte yandan kimliği belirlenen bir kişinin de arandığı öğrenildi.

AA

Gündem Haberleri

EZBER BOZAN BESİCİLİK
SEDAŞ’a Jeneratör Şoku: 65 Saatlik Kesintinin Faturası Kesildi!
Bakımevinde Yaşlı Hastaya Şiddet ve Tükürme Skandalı!
İhale Sistematiği Çöktü: İBB İştirakine Dev Operasyon
O Paylaşım Başına İş Açtı! CHP’li Meclis Üyesi Kadir Dalgıç Tutuklandı