Kütahya’daki anız yangını porselen fabrikası ve satış mağazasına sıçradı

Kütahya'da bir tarlada anız yakılması sonucu çıkan yangın porselen fabrikasına ve satış mağazası sıçradı.

Kütahya'da bir tarlada anız yakılması sonucu çıkan yangın porselen fabrikasına ve satış mağazası sıçradı. Fabrika çalışanları ürünlerin yanmaması için seferber olurken, yangın ekiplerin yoğun çalışması sonucu kontrol altına alındı.

Kütahya-Eskişehir Karayolunun 3. kilometresinde bir tarlada anız yangını çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine olay mahalleni polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın kısa sürede porselen fabrikası ve satış mağazasına sıçradı. Bölgeye çok sayıda arasöz, itfaiye aracı ve TOMA sevk edilirken, Kütahya-Eskişehir karayolunun Eskişehir istikameti araç trafiğine kapatıldı.

Ekipler yangını söndürme çalışmasını sürdürürken, fabrika çalışanları da ürünlerin yanmaması için adeta seferber oldu. Çalışanlar, ambalajlı porselen ürünlerini alevlerin arasından kurtararak güvenli bölgelere taşıdı. Anız ve fabrika yangını ekiplerin yoğun çalışması sonucu kontrol altına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Babadan küçük kızına acı dolu veda
Karaman’da spiral makinesinden çıkan kıvılcımlar yangın çıkardı
KAZA YAPIP KAÇARIM SANDI
Kask Hayat Kurtardı: "Abi Ben Nasıl Kaza Yaptım?"
"GEL TAKIMI TAMAMLA"