Kütahya’da uyuşturucu olaylarında 1 haftada yakalanan 4 şahıstan 2’si tutuklandı

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 1 hafta içerisinde 4 uyuşturucu olayında yakalanan 4 şahıstan 2'si tutuklandı.

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 1 hafta içerisinde 4 uyuşturucu olayında yakalanan 4 şahıstan 2'si tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 4 Eylül - 10 Eylül 2023 tarihleri arasında il sınırları içerisinde meydana gelen 4 uyuşturucu olayı ile ilgili olarak, yakalanan 4 şahıstan 2'si tutuklanırken, 2 şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanma suçundan yakalanan 30 şahıs ise ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, suç unsuru olarak,12,51 gram esrar, 10,77 gram metamfetamin, 82,22 gram bonzai ve 10 adet sentetik ecza ele geçirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Devriye gezen jandarma son anda hayat kurtuldu
500 bin liralık horoz operasyonu: 50 kişiye ceza yağdı
METAL FABRİKASINDA KORKUTAN PATLAMA
Yasa dışı bahis ve kara para soruşturmasında yeni detaylar
Şile Belediyesi soruşturmasında üçüncü dalga: 13 şüpheli tutuklandı