Kütahya’da Suriye uyruklu 11 kaçak göçmen yakalandı

Kütahya'da polis tarafından durdurulan 2 araçta yakalanan 7'sinin kimlikleri olmayan Suriye uyruklu 11 kaçak göçmen hakkında işlem başlatıldı.

Kütahya'da polis tarafından durdurulan 2 araçta yakalanan 7'sinin kimlikleri olmayan Suriye uyruklu 11 kaçak göçmen hakkında işlem başlatıldı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğünce ilde uyuşturucu madde dolaşımının ve uyuşturucu madde girişinin önlenmesi amacı ile yapılan çalışmalar çerçevesinde birinde ön plakası olmayan iki araç tren garı civarında durduruldu. Yapılan kontrollerde, birinci araçtan 4 Suriye uyruklu şahıs olduğu sadece şoför olan B.E.'nin kimliğinin olduğu, diğer 3 şahsın kimliklerinin bulunmadığı belirlendi. Diğer ön plakası sökülmüş olan araçta ise, 7 Suriye uyruklu şahıs olduğu, şahıslardan 4'ünün kimliklerinin olmadığı tespit edildi. Konuyla ilgili Göçmen Kaçakçılığı Şube Müdürlüğü ile koordineli olarak tüm şahıslar yakalanarak işlemlerine başlandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Bohçacı kılığında geldiler, 880 bin TL’lik soygun yaptılar
Candan Kardeşler Davasında Karar Çıktı
5 KATLI BİNA DUMANA BOĞULDU
Etimesgut'ta Zimmet Depremi: Belediye İştirakinde Milyonluk Vurgun!
12 yıldır firari olan eski MİT mensubu Önder Sığırcıkoğlu tutuklandı