Kütahya'da kar yağışı

Domaniç-İnegöl karayolunda ulaşım güçlükle sağlanıyor

KÜTAHYA (AA) - Kütahya'nın Domaniç ilçesini Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlayan karayolunda, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle sürücüler zor anlar yaşıyor.

Alınan bilgiye göre; salı gecesi başlayan ve aralıklarla etkili olan kar yağışı ile iki gündür görülen buzlanma, Domaniç-İnegöl karayolu Kocayayla mevkisinde ulaşımı güçleştiriyor.

Trafik ekiplerinin zincirsiz ve kar lastiği olmayan araçların geçişine izin vermediği bölgede, karayolları görevlileri yol açma ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Söz konusu mevkiye zincirsiz ve kar lastiksiz gelen birçok araç, yolda kalırken, bazılarının sürücüleri de buzlanan yol üzerinde zor anlar yaşadı.

Zeminin kaygan olması nedeniyle bölgede maddi hasarlı trafik kazalarının meydana geldiği, araçların yolda kalması nedeniyle yolun zaman zaman kapandığı bildirildi.


AA

Gündem Haberleri

Yağmur ve kar sularıyla coşan Sölöz Kanyonu’nda adrenalin dolu yürüyüş
Batı Şeria İçin Ortak Bildiri: İsrail’e Uluslararası Hukuk Uyarısı
Mattia Ahmet Minguzzi ölümünün 1’inci yıl dönümünde anıldı
Yılın en başarılı belediye başkanı seçildi
KONYA'NIN NÜFUSU 1 YILDA KAÇ KİŞİ ARTTI