Kütahya'da deprem! Uşak ve Manisa da sallandı

Kütahya'nın Simav ilçesinde 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Manisa ve Uşak illerinde de hissedilen sarsıntı sonrası herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadığı bildirildi.

Bugün öğle saatlerinde Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Söğüt Mahallesi'nde bir deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğünün 3.3 olduğu ve derinliğinin 11.8 kilometre olduğu öğrenildi. Depremin etkisi, Manisa ve Uşak illerinde de hissedildi.

Yetkililerden alınan bilgilere göre, deprem sonrasında herhangi bir yıkım haberi alınmadı. İlk belirlemelere göre, Simav ilçesinde ve çevre yerleşimlerde herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadığı ifade edildi.

Kütahya, Manisa ve Uşak illerindeki vatandaşlar, depremin ardından kısa süreli bir panik yaşasa da, bölgede sarsıntı sonrası hasar bulunmadı. Deprem uzmanları, bu büyüklükteki sarsıntıların genellikle ciddi bir yıkıma yol açmadığını belirtirken, vatandaşlara her ihtimale karşı hazırlıklı olmaları gerektiği hatırlatıldı.

Bölgede AFAD ve diğer ilgili birimler, incelemelere devam ederken, gelişmelerin takip edileceği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ekipler Deprem Bölgesinde, Sahada Taramalara Başladı
Emekli ikramiyesinin tamamını müftülük binasının yapımına bağışladı
Aydıntepe Müftülüğü'ne Konyalı Yavuz Koyuncu Atandı
Balık tezgahları fırtınayla hareketlendi
Kaşif Kozinoğlu Soruşturmasında Kurtlar Vadisi Senaristine Tutuklama