Kütahya’da bir şahsın üzerinde uyuşturucu madde ele geçirildi

Kütahya'da polis ekiplerince bir şahsın üzerinde 2.77 gram esrar, 1 adet bong, 1 adet payp ve 1 adet kesici alet geçirildi.

Kütahya'da polis ekiplerince bir şahsın üzerinde 2.77 gram esrar, 1 adet bong, 1 adet payp ve 1 adet kesici alet geçirildi.

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Resmi Ekipler Amirliğine bağlı ekip tarafından Bölcek Mahallesi, Bölcek çayırı içerisinde yapılan çalışmalarda E.E. (27) isimli şahıstan kağıda sarılı vaziyette 2.77 gram esrar, 1 adet bong, 1 adet payp ve 1 adet kesici alet geçirildi.

Gözaltına alınan şahıs gerekli işlemler için Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Kırmızı ışıkta geçince kazaya neden oldu
Sokak köpeğinden kaçmak isterken ağaca çarptı
YARDIM KUMBARASINDAKİ PARALARI ÇALDI
ÇUMRA'DA TIR DEHŞETİ
Ankara’da çocukları dilendiren 11 şüpheli yakalandı