Kütahya MEB-AKUB ekibinden doğa yürüyüşü

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arama ve Kurtarma Ekibi, (MEB-AKUB) "19 Mayıs ruhuyla 19 kilometre doğada yürüyüş" isimli etkinliğe katılım sağladı.

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arama ve Kurtarma Ekibi, (MEB-AKUB) "19 Mayıs ruhuyla 19 kilometre doğada yürüyüş" isimli etkinliğe katılım sağladı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün "19 Mayıs ruhuyla 19 kilometre doğada yürüyüş" isimli etkinliğe, 6 Şubat Kahramanmaraş depremi felaketinde büyük bir fedakarlık ve iş birliğiyle arama-kurtarma faaliyetlerinde yer alıp birçok vatandaşa yardımcı olan Kütahya MEB-AKUB ekibi, Kent Ormanı yürüyüş rotasıyla katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Fahrettin Kayhan Hayatını Kaybetti
DAĞLARIN EFELERİ YERLEŞİM YERLERİNE İNDİ
Kadir İnanır görüntülendi! Yaşaması mucize
Baraj tahliye suyu sel oldu, geçtiği tarlaları küçülttü
TİGEM’den ’'kayıp yarış atları' açıklaması: Yalan