Kuşadası’nda sezon boyunca 152 gemi sefer yaptı

Kruvaziyer turizminin önemli merkezlerinden Kuşadası Limanı'na turizm sezonu boyunca 152 turist gemisi sefer yaptı.

Kruvaziyer turizminin önemli merkezlerinden Kuşadası Limanı'na turizm sezonu boyunca 152 turist gemisi sefer yaptı. Bugün Kuşadası Limanı'na yanaşan sezonun gemisi de bin 300 turist getirdi.

Edinilen bilgiye göre, sezonun son gemisi olan Malta bayraklı Celestyal Olympia sabah saatlerinde Ege Port Limanı'na bin 300 yolcusu ve 800 mürettebatıyla Kuşadası Limanı'na geldi. Gemiden inen turistlerden büyük çoğunluğu otobüslerle Efes ve Meryem Ana Evi gibi tarihi ve turistik yerleri gezmeye giderken, bazıları de Kuşadası merkezinde gezmeyi tercih etti. Celestyal Olympia'nın, sezon sonu itibarıyla limana yanaşan 152. gemi olduğu açıklandı.

Bu arada, Yunan adalarına giden gemiyle seyahat eden Türk yolcular ise 10 Kasım için anma gerçekleştirdi. Geminin güvertesinde toplanan Türk yolcular, saat 09.05'i gösterdiğinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk için saygı duruşunda bulundu.

Ekonomi Haberleri

ÖTV İNDİRİMİ POMPAYA YANSIDI
Ziynet ve Takı Satarken Makas Aralığına Dikkat!
Aksaray ve Kayseri Listede, Konya Yok: Vergi Rekortmenleri Açıklandı
KONYA'DA 1 AYDA KAÇ KONUT SATILDI?
30 NÜFUSLU KÖY 700 KİŞİ OLDU