Kuşadalılar Rubato ile Balıkçılar Meydanı’nda keyifli bir gece yaşadı

Kuşadası'nda yaz etkinliklerinin vazgeçilmez adresi haline gelen Balıkçılar Meydanı, ünlü müzik grubu Rubato'yu ağırladı.

Kuşadası'nda yaz etkinliklerinin vazgeçilmez adresi haline gelen Balıkçılar Meydanı, ünlü müzik grubu Rubato'yu ağırladı.

Kuşadası Belediyesi tarafından yaz boyunca her çarşamba gecesi Balıkçılar Meydanı'nda düzenlenen konserlerin bu haftaki konuğu nostaljik şarkıları kendine has yorumuyla seslendiren Rubato grubu oldu. Sevilen grup, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar ve muhteşem sahne performansı ile müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Katılımın yoğun olduğu konserde Kuşadalılar gönüllerince eğlenirken Balıkçılar Meydanı'nda bulunan işletmeler doldu taştı.

Müzik grubunun solisti Özer Arkun, Kuşadası'nda sahne almaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek "Bizim için en büyük mutluluk yaptığımız işin karşılık görmesi. Teşekkür ederiz. İyi ki varsınız, iyi ki buradasınız. Bu güzel ortamda bizi buluşturan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'e de çok teşekkür ederiz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri

Kazım Koyuncu filminde Cem Yiğit Üzümoğlu değişimi
Yönetmen Ezel Akay ve kardeşinin uyuşturucu testleri pozitif çıktı
Manifest Grubu Soruşturmasında Tolga Akış'a Hapis Talebi
Efsane müzisyen Şebo'yu bırakmıyor
Sanat Güneşi Zeki Müren Vefatının 30. Yılında Anıldı