Kuş bile çalmışlar

Balıkesir'in Edremit ilçesinde son iki ayda 12 hırsızlık olayına karıştığı iddia edilen 4 şüpheli ile çalıntı malları satan bir iş yeri sahibi düzenlenen operasyonla yakalandı- Şüphelilerin ev ve iş yerlerinden, televizyon, fırın ve ocağın yanı sıra Hint

BALIKESİR (AA) - Balıkesir'in Edremit ilçesinde son iki ayda 12 hırsızlık olayına karışan 4 şüpheli çalıntı mallarla ele geçirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Edremit ilçesine bağlı Akçay Mahallesi'nde ev ve iş yerlerinde meydana gelen hırsızlık olaylarına ilişkin çalışma başlatan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 4 şüphelinin adresini belirledi.

Operasyonla 4 şüpheliyi yakalayan ekipler, çalıntı malları satın alan ikinci el iş yeri sahibini de gözaltına aldı. Şüphelilerin iki ayı içinde 12 hırsızlık ve bir kapkaç olayına karıştığı tespit edildi.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan arama ve kontrollerde, iki kuru sıkı tabanca, iki tekne motoru, birer taşlama makinesi, elektrikli süpürge, ocak, fırın, 5 televizyon, 15 torba kömür, çuval ve kasalarda yaklaşık 300 kilo zeytin, Hint bülbülü ve hırsızlık yapmada kullandıkları değerlendirilen, kar maskeleri, levye, tornavidalar, şeffaf eldivenler ele geçirildi.

AA

Gündem Haberleri

Sahte ekspertiz raporuna karşı mağduriyeti engelleyen sistem: OtoraporGO
Beykoz Kundura’da "Başörtüsü" Krizi: İş Yeri Hekiminden Şok Mobbing İddiaları!
Buca Belediyesi’nde memurların eylemi sürüyor: Özgür Özel’e seslerini duyuracaklar
KONYA'DA DEMİRYOLU KENARLARINA YAKLAŞMAYIN
YADES 2026 başvuruları başladı: Yaşlılara destek için belediyelere 50 milyon TL kaynak