Kurtlar Vadisi Pusu'ya sürpriz transfer

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yönetmenlik koltuğuna Serdar Akar'ın değil başka bir ismin ortaya çıktı

Kurtlar Vadisi Pusu'da Onur Tan'dan boşalan yönetmenlik koltuğuna, dizinin daha önceki yönetmenlerinden Serdar Akar'ın oturacağı iddia edilmişti.

YÖNETMEN SERDAR AKAR DEĞİL, DOĞAN ÜMİT KARACA

Ancak edinilen bilgiye göre, Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezonda yönetmeni Serdar Akar  değil, Doğan Ümit Karaca olacak.

Karaca, Behzat Ç.'nin 1 ve 2. sezonlarında Serdar Akar yönetmenken onun yardımcılığını yapmıştı. Başarılı yönetmen Doğan Ümit Karaca, Çalıkuşu, Son Yaz Balkanlar, Kül ve Ateş, Kasaba, Balkan Düğünü, Elveda Rumeli gibi dizilerde de görev almıştı.

SERDAR AKAR PANA FİLM'DE GENEL YÖNETMEN OLDU

Öte yandan, Serdar Akar'ın ise, Kurtlar Vadisi'nin yapım şirketi olan Pana Film'de genel yönetmenlik koltuğuna oturduğu öğrenildi.

Akar, Pana Film'in çekeceği bir başka dizinin yönetmenliğini yapacağı, bu esnada Kurtlar Vadisi Pusu'yla da ilgileneceği belirtiliyor.

Kaynak: Star

Medya Haberleri

Selçuklu Sarayında İktidar Savaşı Başlıyor
Gönül Dağı 7. Sezon Zaman Atlamasıyla Geliyor: Gedelli’nin Yeni Nesil Amcaoğulları Kimler Oldu?
Ciddi Sağlık Sorunlarını Geride Bırakmıştı: Ufuk Özkan Sahalara Döndü
Nüfusunun Yaklaşık 3 Katı Alanı Doldurdu
Manifest grubunun kurucusu ve menajeri Tolga Akış gözaltına alındı