Kurtlar Vadisi Filistin'in çekimleri başlıyor

Merakla beklenen Kurtlar Vadisi: Filistin’in çekimleri 25 Temmuz’da başlıyor

Merakla beklenen Kurtlar Vadisi: Filistin’in çekimleri 25 Temmuz’da başlıyor
Kasım ayında vizyona girmesi planlanan "Kurtlar Vadisi: Filistin" filminin çekimleri 25 Temmuz Pazar günü Mersin'in Tarsus ilçesinde başlıyor..

"Kurtlar Vadisi Filistin" filmi için Tarsus'ta mekan çalışması yapan Pana Film Genel Müdürü Mehmet Baş, Yapım Amiri Mevlana Yördem ve Turgut Karaslan, Tarsus Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy'u ziyaret etti.

ÇEKİMLER İÇİN EN UYGUN YER KARS

Çekim için Tarsus'un çok uygun olduğunu belirten Mehmet Baş, filmin çekileceği mekanlarda inceleme yaptıklarını, önümüzdeki günlerde çekimlere başlanacağını söyledi. Baş, "Türkiye'nin değişik yerlerinde yaptığımız dizi çekimleri sırasında Tarsus'un uygun olduğunu gördük. Tarsus'ta 25 Temmuz Pazar günü çekimlerimize başlayacağız" dedi.

TÜRKİYE'NİN EN PAHALI FİLMİ OLACAK

Baş, Türkiye'de 7 yıldır milyonları ekran başına kilitleyen Kurtlar Vadisi dizisini 30 ülkeye ihraç ettiklerini, Kasım ayında gösterime girecek olan "Kurtlar Vadisi: Filistin" filminin ise Türkiye'nin en pahalı filmi olacağını kaydetti.

Medya Haberleri

Megastar Tarkan’dan 9 günde 50 bin kişilik konser rekoru
Barış Murat Yağcı, Survivor dönüşü gözaltına alındı
Sosyal medya fenomeni Mika Raun gözaltına alındı
Acun Medya yöneticisi Esat Yontunç havalimanında gözaltına alındı
Fazıl Tunç’un sağlık durumunda değişiklik yok! Kardeşinden yeni açıklama