Kur’an kursu öğrencilerine yönelik ’Mahramiyet’ eğitimi verildi

Afyonkarahisar Şuhut İlçe Müftülüğü tarafından Yarışlı Köyü Kız Yaz Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik "Mahramiyet" konulu eğitim verildi.

Afyonkarahisar Şuhut İlçe Müftülüğü tarafından Yarışlı Köyü Kız Yaz Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik "Mahramiyet" konulu eğitim verildi.

Yarışlı Köyü Caminde Şuhut İlçe Müftülüğü İlçe Vaizi Hatice Büşra Bodak tarafından kız öğrencilere yönelik "Mahramiyet" konulu eğitim verildi. Bodak'ın etkili sunumu ve rehberliği ile kız öğrenciler kendi sınırlarını, hangi davranışların bu sınırları aşma girişimi olduğunu ve bu sınırları aşma girişiminde bulunan yabancı kişilere nasıl davranacağı öğretildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Okul önünde bıçak satarken yakalandı
‘Benim çocuğum yapmaz’ demeyin!
TOKİ kiralık sosyal konutta ikinci aşama
Burhanettin Duran'dan Küresel Kriz ve Medya Açıklaması
Dizisi final yaptı sinemada 4 filmi gösterildi tartışması bitmedi