Kupayı Başkan Yalçın verdi

Kayseri U11'de namağlup şampiyon olan Talasgücü Belediyespor, kupayı Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'ın elinden aldı.

Kayseri U11'de namağlup şampiyon olan Talasgücü Belediyespor, kupayı Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'ın elinden aldı.

Kayseri'de amatör futbolda kaliteli futbolu ile dikkat çeken ve alt yapıya önem veren Talasgücü Belediyespor, başarıdan başarıya koşuyor. Kayseri U11'de mücadele veren Talasgücü Belediyespor, ligi namağlup şampiyon olarak tamamladı. Talasgücü Belediyespor, kupayı Talas Belediyesi'nin düzenlediği yaz kurslarının açılış töreninde Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'ın elinden aldı.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın; "Futbol, basketbol, güreş, karate, masa tenisi ve taekwondo branşlarında düzenlediğimiz Talasgücü Belediyespor Yaz Kurslarına antrenörlerimiz, sporcularımız ve velilerimizle birlikte start verdik. Programda ayrıca namağlup Kayseri Şampiyonu olan U 11 futbol takımımıza kupalarını takdim ettik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tüm yavrularımızın gözlerinden ve gönüllerinden öperek başarılar diliyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Türkiye - Fransa maçının hakemi Felix Zwayer oldu
A Milli Takım'da Fransa Hazırlıkları ve Sakatlık Gelişmesi
Süper Lig'de 6 Haftalık Rapor: Zirve, Goller ve Öne Çıkanlar
A Milli Futbol Takımı, Uluslar Ligi hazırlıklarına başladı
Fenerbahçe, Konyaspor Maçından Sonra İlk Kez Başardı: 8-0'lık Tarihi Fark