Kumluca'da kontrolden çıkan otomobil karşı şeride geçti! 1 yaralı

Antalya'nın Kumluca ilçesinde bir otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu refüjü geçerek karşı şeride geçti. Kazada sürücü yaralandı

Antalya'nın Kumluca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Kaza, Kumluca ilçesi Karşıyaka Mahallesi Beykonak Caddesi Karşıyaka Mezarlığı kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kumluca yönünde Beykonak istikametine doğru gitmekte olan Ali Dedeoğlu yönetimindeki 07 ACA 168 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu refüjü geçerek karşı şeride geçti. Kazada otomobil sürücüsü Ali Dedeoğlu yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine itfaiye ve ambulans sevk edildi. Kazada yaralanan Ali Dedeoğlu, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulans ile Kumluca Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

ÜNLÜ YAPIMCININ TRAJİK SONU
Semanur Algül’ün Katili Hakkında Şok İddia! "Kefil Olup Çıkardılar"
Yürüyüşe çıktı, dönemedi! Genç öğretmen adayı ölü bulundu
TÜRKİYE'NİN KONUŞTUĞU OLAY!
Bayram Kahvaltısını Kabusa Çeviren 3 Şüpheliden 1’i Tutuklandı