Kümesten esrar çıktı!

İzmir'in Çeşme ilçesinde Narkotik ekipleri gerçekleştirdiği operasyonda bir kişinin kümesinde 485 gram esrar ele geçirdi.

İzmir'in Çeşme ilçesinde Narkotik ekipleri gerçekleştirdiği operasyonda bir kişinin kümesinde 485 gram esrar ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Çeşme'de Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde satışı ile ilgili aldığı ihbar üzerine G.D. (31) adlı şahsın ikametgahına bir operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında gerçekleştirilen aramada G.D.'nin ikametgahının bahçesinde bulunan kümeste saklanmış 485 gram esrar maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçu şüphesiyle Çeşme Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen G.D, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Yağ Aldırma Operasyonu Ölümle Bitti
Otobüs Alt Geçide Sıkıştı: Simit ve Ayranla İzledi
Karaman’da Gece Kazası: Yola Çıkan Eşek Telef Oldu
Yasal Bahiste 12 Milyonluk Vurgun: 8 Şüpheli Yakalandı
Fon soruşturması kapsamında 11 şüpheli tutuklandı