Kumar ve kaçakçılığa 1 hafta süren büyük operasyon

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 2-9 Aralık 2024 tarihlerinde gerçekleştirdiği operasyon ve denetimlerde, aranan 16 kişi yakalanırken, kumar oynanması ve kaçakçılıkla mücadeleye devam edildi.

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, suçlulara yönelik çalışmalarını sürdürüyor. 2-9 Aralık 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen geniş çaplı operasyon ve denetimlerde, farklı suçlardan aranması bulunan 16 şahıs yakalandı. Ayrıca, kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 10 kişi ve ifadeden dolayı aranan 6 şahıs da gözaltına alındı.

Kumar ve Kaçakçılıkla Mücadele: İşyerine Operasyon

Yapılan denetimlerde, bir iş yerinde "Kumar oynanması için yer ve imkan sağlama" suçundan işlem yapıldı. Kumar oynayan 4 kişiye ise 25 bin 700 TL idari para cezası uygulandı. Bu operasyon, Ereğli'de kumar faaliyetlerine karşı verilen sıkı mücadelenin bir örneği olarak dikkat çekti.

Narkotik ve Kaçakçılıkla Mücadelede Büyük Başarı

Ekipler, 18 ayrı narkotik operasyonunda 33 şüpheli şahsı yakalarken, kaçakçılık suçundan da 1 kişi hakkında işlem yaptı. Yapılan denetimlerde ele geçirilen kaçak malzemeler arasında 5 ruhsatsız tabanca, 4 bin 264 adet sentetik ecza hap maddesi, 59,48 gram uyuşturucu madde, 41 bin 200 adet makaron ve 21 kilogram kıyılmış tütün bulunuyor.

Ereğli’de Güvenlik Önlemleri Artırılıyor

Ereğli'deki güvenlik güçleri, suçlulara karşı yapılan bu başarılı operasyonlarla, ilçede huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik önemli adımlar atıyor. İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı'nın ortak çalışmaları, suçlulara göz açtırmıyor ve suçla mücadelede kararlılığını sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

SERVİS ARACI OTOMOBİLLE ÇARPIŞTI
‘İFTAR REZERVASYONU’ OYUNU
BAŞINA ALDIĞI YUMRUK SONU OLDU
Ülkücü şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Akşehir’de anıldı
AK Parti Konya İl Başkanlığı’nda Gönül Sofrası Kuruldu