Kum fırtınası Antalya'ya doğru yaklaşıyor

Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre, Antalya, Muğla, Burdur ve Isparta'da 2 gün boyunca Kuzey Afrika'dan gelen "toz taşınımı" etkili olacak.

Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre, Antalya, Muğla, Burdur ve Isparta'da 2 gün boyunca Kuzey Afrika'dan gelen "toz taşınımı" etkili olacak.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, Antalya, Muğla, Burdur ve Isparta'da Kuzey Afrika'dan gelen "toz taşınımının" 31 Mart Perşembe ile 1 Nisan Cuma gününe kadar etkili olacağını bildirdi. Meteoroloji vatandaşları, toz taşınımı nedeni ile oluşabilecek görüş mesafesinde azalma, hava kalitesinde düşme, yağış ihtimalinin az olduğu yerlerde çamur yağışı gibi olabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması konusunda uyarıda bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

ANTALYA Haberleri

Ceza yazılacağını bile bile yasaklı alanlara park ediyorlar
Akıllılık yaptı polis numarayı yemedi! Antalya'da motosiklete 223 bin lira ceza
Antalya Turunç Masa'dan en çok bunu istiyor
Kızı ve 5 torununun cenazesini gözyaşlarıyla teslim aldı
Heyelan sonrası offroad yarışlarını aratmayan görüntüler ortaya çıktı