Külünk'ten Ahmet Şan isyanı: O zaman bu hak...

ByLock kullanıcısı olduğu iddia edilen ve emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakılan Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'ın durumuna AK Parti milletvekili Metin Külünk isyan etti.

Habertürk yazarı Sevilay Yılman'a konuşan  Külünk “FETÖ’cü üç beş ismi verip o programı ne zaman ve nerede yüklediğini söylemek serbest kalmaya yeterliyse o zaman herkese bu hak tanınsın” dedi.

 Yılman, Külünk ile konuşmasını köşesinden şöyle aktardı:

"Bu serbest kalmaya yeterliyse o zaman herkese bu hak tanınsın"

"Konuyla ilgili yazının ertesi günü aradı Külünk... Ve sordum kendisine büyük bir merakla: 'Kamuoyuna yapılmadı ama belki siz vekil olduğunuz için yapılmıştır. Var mı sorunuza bir cevap?' O ana kadar yoktu herhangi bir cevap ve Külünk de isyana devam ediyordu. Bu serbestliğin benim o günkü yazımdaki gerekçe olduğunu o da biliyormuş, ama tabii haklı olarak ona da itiraz ediyor. 'FETÖ’cü üç beş ismi verip o programı ne zaman ve nerede yüklediğini söylemek serbest kalmaya yeterliyse o zaman herkese bu hak tanınsın' diye de ekliyor.

Medya Haberleri

Kazım Koyuncu filminde Cem Yiğit Üzümoğlu değişimi
Yönetmen Ezel Akay ve kardeşinin uyuşturucu testleri pozitif çıktı
Manifest Grubu Soruşturmasında Tolga Akış'a Hapis Talebi
Efsane müzisyen Şebo'yu bırakmıyor
Sanat Güneşi Zeki Müren Vefatının 30. Yılında Anıldı