Kulp'taki terör saldırısı

Diyarbakır'ın Kulp Kaymakamı Dülgeroğlu, terör saldırısında yaralanan güvenlik korucularını ziyaret etti

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'ın Kulp Kaymakamı Fatih Dülgeroğlu, terör saldırısında yaralanan güvenlik korucularına ziyarette bulundu.

Kaymakam Dülgeroğlu, İlçe Tabur Komutanı Binbaşı Uğur Bürke Başaranel, İlçe Jandama Bölük Komutanı Binbaşı Mahir Sağlık, İlçe Emniyet Amiri Abdullah Çullu ve AK Parti İlçe Başkanı Amil Yatçi ile birlikte, 3 Nisan'da PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu yaralanan güvenlik korucularını evlerinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Dülgeroğlu, "Rabbimize şükürler olsun ki hain saldırılarda yaralanan kardeşlerimizin sağlık durumları gayet iyi durumda. Başarılı bir tedavi sürecinden sonra aile bireylerinin arasına dönen yaralı korucularımızın sağlık durumlarının iyi olması bizleri fazlasıyla sevindirdi. Hain saldırıda şehit olan güvenlik korucusu Malik Yıldız'ı rahmetle anıyor ve hala hastanede tedavi gören yaralı korucularımıza da Allah'tan acil şifalar diliyorum." dedi.

Kulp ilçesinde, 3 Nisan'da PKK'lı teröristlerce gerçekleştirilen saldırıda, 1 güvenlik korucusu şehit olmuş, 4 güvenlik korucusu, 1 emekli korucu ile 1 vatandaş yaralanmıştı.



AA

Gündem Haberleri

Kara Ocak Şehitleri Anıldı
BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı