Kulesite’de Fettah Can rüzgarı esti!

‘Boş Bardak’, ‘Rüzgar Ektim Fırtına Biçeceğim’, ve ‘Bu Aşkın Katili Sensin’ gibi sevilen şarkıların yazarı ve yorumcusu Fettah Can, 28 Şubat 2014, Cuma günü düzenlenen imza günü etkinliğiyle Kulesite’de sevenleriyle buluştu

Birbirinden ünlü isimleri Konya halkıyla buluşturan Kulesite, 28 Şubat 2014, Cuma günü sevilen sanatçı Fettah Can’ı ağırladı. Kulesite etkinlik alanında Konyalı hayranlarıyla biraraya gelen ünlü sanatçı hem imza dağıttı hem de sevenlerinin sorularını yanıtladı.

Kulesite etkinlik alanını dolduran Fettah Can hayranları, ünlü sanatçıyla fotoğraf çektirebilmek için birbirleriyle yarıştı. Sevenlerinin her biriyle tek tek ilgilenen sanatçı, kendisini göremeye gelen küçük hayranlarına ise imzalı albümünü hediye etti. Yanında getirdiği futbol topunu imzalatmak isteyen genç bir hayranı ise sanatçıyı şaşırttı.

Hayranlarının yoğun ilgisi karşısında duygularını dile getiren Fettah Can, “Konya’da olmaktan ve siz değerli sevenlerimle bir araya gelmekten çok mutluyum. Beni sizlerle buluşturan Kulesite Alışveriş Merkezi’ne sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. En kısa sürede yeniden Konya’ya gelme sözü veren sanatçı hayranlarının alkışları ile programını tamamladı. 

Yaşam Haberleri

Fahrettin Kayhan Hayatını Kaybetti
DAĞLARIN EFELERİ YERLEŞİM YERLERİNE İNDİ
Kadir İnanır görüntülendi! Yaşaması mucize
Baraj tahliye suyu sel oldu, geçtiği tarlaları küçülttü
TİGEM’den ’'kayıp yarış atları' açıklaması: Yalan