Küçükçekmece’de oy kullanan vatandaşlar okullarda yoğunluk oluşturdu

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy verme işlemi, Küçükçekmece'de yoğun bir şekilde devam ediyor.

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy verme işlemi, Küçükçekmece'de yoğun bir şekilde devam ediyor. Oyunu kullanmaya gelen vatandaşlar, okul koridoru ve bahçesinde kuyruklar oluşturdu.

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çerçevesinde seçmenlerin oy verme işlemi sürüyor. Türkiye genelinde saat 17.00'da bitecek seçimler, için vatandaşlar sandığa yoğun ilgi gösteriyor. 541 bin 33 seçmen sayısının olduğu Küçükçekmece'nin Kadriye Moroğlu Lisesi'nde vatandaşların sandık yoğunluğu görüntülendi. Oy kullanmaya gelen vatandaşlar okul bahçesi ve koridorlarda yoğunluk oluşturdu. Bazı vatandaşların ise yakınlarının yardımıyla oy kullanmaya geldiği görüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Spiker Erhan Çelik'in eşinin ölümüne ilişkin 1 tutuklama
YILLAR SONRA GELEN ADALET
Ters yöne giren otomobil hafriyat kamyonunun altına girdi
MHK Soruşturmasında 3 Tutuklama: Detaylar Belli Oldu
Reyhanlı saldırısının faillerinden THKP-C’li terörist Bülent Dükancı Hatay’da yakalandı