Küçükçekmece’de asker eğlencesinde otomobilleriyle yolu trafiğe kapattılar

Küçükçekmece'de asker eğlencesi yapan bir grup, otomobilleriyle yolu kapattı.

Küçükçekmece'de asker eğlencesi yapan bir grup, otomobilleriyle yolu kapattı. Trafiği tehlikeye atan grup diğer sürücülerin tepkilerine aldırmadan meşaleler yaktı.

Olay, dün gece saatlerinde Küçükçekmece Emrullah Efendi Caddesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, asker eğlencesi yapan bir grup yolun ortasında araçları durdurarak yolu kapattı. Grup daha sonra arkadaşlarını havaya kaldırarak meşaleler yaktı. Yolun kapatılmasına tepki gösteren diğer sürücülere aldırış etmeden eğlencelerine devam ettiler. Yaşananlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedilirken grup bir süre sonra yolu açarak devam etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

"CİNLER KAN İSTİYOR" DİYEREK...
HALUK LEVENT'TEN ŞOK İTİRAF
İstismar İddiası: "Boynundaki Morluklar Ele Verdi"
Devrilen kamyondan burnu kanamadan çıktı, aracının başında ekipleri bekledi
Motosikletli Baba ve Otizmli Oğluna Köpek Saldırdı