Küçükçekmece Belediyesi’nin su tankerleri Çanakkale’ye gönderildi

Çanakkale'de dün çıkan orman yangınlarında kullanılmak üzere Küçükçekmece Belediyesi tarafından su tankerleri Çanakkale'ye gönderildi.

Çanakkale'de dün çıkan orman yangınlarında kullanılmak üzere Küçükçekmece Belediyesi tarafından su tankerleri Çanakkale'ye gönderildi.

Dün öğle saatlerinde Çanakkale Damyeri mevkiinde başlayarak halen devam eden yangının söndürülmesi için çevre il ve ilçelerden gelen itfaiye ekipleri de canla başla mücadele ediyor. Küçükçekmece Belediyesi tarafından da çıkan yangınlarda kullanılmak üzere Çanakkale'ye su tankerleri gönderildi.

"Geçmiş olsun Çanakkale"

Yaşanan yangından dolayı büyük üzüntü duyduklarını ifade eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, "Çanakkale'deki hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Dayanışmanın gücüyle el ele vererek, bu felaketinde üstesinden geleceğiz. Afet İşleri müdürlüğümüze bağlı tankerlerimiz Çanakkale'ye ulaşarak yangın söndürme çalışmalarına katıldı. Tek temennimiz yangının bir an önce söndürülmesi ve herhangi bir can kaybı yaşanmaması" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

TUZ GÖLÜ YÜZDE 45 BÜYÜDÜ
Berberde Hayat Kurtaran Müdahale: Boğazına Erik Kaçan Müşteriyi Kurtardı
15 Temmuz’un 10’uncu yılında Türkiye’nin birçok kentinde anma etkinlikleri düzenlenecek
Afyonkarahisar’da NATO Zirvesi İçin 10 Günlük Yasak Kararı
700 DİRİ FAY NE ANLAMA GELİYOR?