KTO Karatay Üniversitesi 14. Dönem Mezunlarını Geleceğe Uğurladı

KTO Karatay Üniversitesi, 14. dönem mezuniyet töreninde 1.800 öğrencisini büyük bir coşkuyla uğurladı. Dereceye giren öğrenciler diplomalarını gururla aldı.

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, 14. dönem mezunlarını düzenlenen görkemli bir törenle iş dünyasına ve hayata uğurladı. Karatay Spor ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe; Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Öztürk, Rektör Prof. Dr. Fevzi Rifat Ortaç, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

“Erdemli İnsanlar Yetiştirmeyi Önemsiyoruz”

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Öztürk, mezunlara seslenerek; “Bizler, gençlerimizi sadece meslek sahibi yapmakla kalmıyor; hakkı savunan, adaleti gözeten ve merhameti merkeze alan erdemli bireyler olarak yetiştirmeyi önemsiyoruz. KTO Karataylı olmanın kazandırdığı kültür, yaşam boyu yolunuzu aydınlatacaktır” dedi.

“Başarılarınızla Ülkemizin Adını Güçlendireceksiniz”

Rektör Prof. Dr. Fevzi Rifat Ortaç ise öğrencilerin disiplinli çalışmalarının meyvesini aldıklarını belirterek; “Sizleri küresel rekabet ortamına en iyi şekilde hazırlanmış liderler olarak uğurluyoruz. İnanıyorum ki başarılarınızla KTO Karatay Üniversitesi’nin ve ülkemizin adını dünyada daha da büyüteceksiniz” ifadelerini kullandı.

Üniversite Birincisi Melissa Sertgöz Oldu

Program, konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilerin ödüllendirilmesiyle devam etti. Psikoloji Bölümü öğrencisi Melissa Sertgöz, üniversite birincisi olarak plaket ve hediyesini Başkan Öztürk'ün elinden aldı. Toplam 1.800 mezunun diplomalarını almasının ardından tören, ailelerin katılımıyla gerçekleştirilen hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

Karatay Belediyespor’da Yeni Dönem: Altyapıda Hedef Büyük
KIRSALDA 9 BİN NÜFUSLU 2 İLÇEYE 290 MİLYON
Konya'da belediye başkanı kanun gereği istifa etti
NAMAZ, ÇORBA VE MİLLİ COŞKU
DOSD MERAM'DA MİLLİ TAKIM AŞKI