KPSS'ye başvuru yoğunluğu

Edirne'de, sınava girmek isteyen adaylar, ÖSYM Sınav Koordinatörlüğü önünde uzun kuyruklar oluşturdu

EDİRNE (AA) - Edirne'de, Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) girmek isteyen adaylar, ÖSYM Sınav Koordinatörlüğü önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Sınav başvurusu nedeniyle Trakya Üniversitesi Ayşekadın Yerleşkesi'ndeki ÖSYM Sınav Koordinatörlüğü önünde yoğunluk yaşandı.

Kayıt için bekleyen bazı adayların, başvuruda son gün olması nedeniyle işlemlerini yetiştiremeyeceği endişesi yaşadığı gözlendi.

İbrahim Yücel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sistemdeki bazı aksaklıklar sebebiyle 2 gündür sınav kaydını yaptıramadığını belirterek, "Kaydımı tamamlamak için 3 saate yakındır sıradayım. Dün sistemdeki problemlerden dolayı bitiremedim. Bugün bitireceğimi düşünüyorum. Daha önce 2010'da girmiştim ama olmadı. Yine şansımı deneyeceğim" diye konuştu.

Berkay Atabey de son gelişmelerin ardından sınava daha umutlu gireceğini kaydetti.

İşlemlerini bitirdiğini ve artık sınava hazır olduğunu söyleyen bedensel engelli Hanife Furtuna ise bu sene daha güvenilir bir sınavda başarılı olacağına inandığını dile getirdi.

AA

Gündem Haberleri

300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti
Barışın binlerce yıllık izi Hattuşa’da gün yüzüne çıktı
Kocaeli tarımında çift hasat dönemi