KPSS günlerinde nüfus müdürlükleri açık olacak

Ankara Valiliği, KPSS'ye girecek nüfus cüzdanlarını kaybeden adaylar için il ve ilçe nüfus müdürlüklerinin sınav günlerinde de açık olacağını bildirdi

ANKARA (AA) - Ankara Valiliği, Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) girecek olan ve nüfus cüzdanlarını kaybeden adaylar için il ve ilçe nüfus müdürlüklerinin sınav günlerinde de açık tutulacağını bildirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, 16 Ekim Pazar ve 20 Kasım Pazar günlerinde yapılacak 2016 KPSS (Ön lisans / Ortaöğretim) adaylarından, nüfus cüzdanını kaybeden veya yeniden çıkartmak isteyenler için nüfus müdürlükleri açık tutulacak.

Söz konusu tarihlerde, İl Nüfus Müdürlüğü ile Altındağ, Beypazarı, Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Mamak, Polatlı, Sincan, Şereflikoçhisar ve Yenimahalle ilçe nüfus müdürlükleri 07.00-10.15 saatlerinde adaylara hizmet verecek.

AA

Gündem Haberleri

BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı
Ağır taşıtlar ve kuryelere kar yasağı