Koyun otlatırken çürümüş bir erkek cesedi buldular

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde koyun otlatan çobanlar tarafından çürümüş bir erkek cesedi bulundu.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde koyun otlatan çobanlar tarafından çürümüş bir erkek cesedi bulundu. Kimliği tespit edilemeyen cesedin parçalandığı öğrenildi.

Alaşehir Caber Fakılı Mahallesi'nde çürümüş durumda bir erkek cesedi bulundu. Bugün saat 18.00 sıralarında çobanlar koyun otlatırken Caber Fakılı Mahallesi mezar yolu üzerinde bulunan köprünün altında bir ceset görerek durumu jandarmaya haber verdi. Jandarma olay yerinde yaptığı incelemede cesedin parçalandığını tespit etti. Üzerinden herhangi bir kimlik çıkmayan ve parçalanmış halde olan kişinin kimliği Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi sonrası belirlenebilecek. Savcılık olay yeri incelemesinden sonra cesedi adli tıpa gönderdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

LASTİĞİ PATLAYAN TIRA OK GİBİ SAPLANDI
Sel felaketinin ardından karanlığa gömülen mahalle böyle görüntülendi
GÜVENLİK BİRİMLERİMİZ 3 BİN 57 VATANDAŞIMIZI SAĞ SALİM KURTARDI
YETİM GENÇ HAFIZ HAKKA UĞURLANDI
Sel felaketinde vefat edenlerin sayısı 3’e yükseldi