Köyde çıkan yangında 3 ev küle döndü

Kastamonu'nun Cide ilçesinde bir köyde çıkan yangında 3 ev yanarak kullanılmaz hale geldi.

Kastamonu'nun Cide ilçesinde bir köyde çıkan yangında 3 ev yanarak kullanılmaz hale geldi.

Olay, gece saatlerinde Kastamonu'nun Cide ilçesi Konuklar köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köyde bilinmeyen sebeple bir evde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, 2 eve daha sıçradı. Yangını gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve orman ekipleri sevk edildi.

Köye gelen ekipler yangını söndürmek için çalışma başlattı. Ekipler tarafından yapılan müdahale ile yangın saatler sonra kontrol altına alınabildi. Çıkan yangında köyde bulunan 3 ev kullanılamaz hale geldi.

Ekiplerin köydeki soğutma çalışmaları devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

’Yılanı öldürdüm’ diyerek çektirdiği video pahalıya mal oldu
Babasına yastık götürürken kaza geçirdi, 15 günlük yaşam savaşını kaybetti
Bakan Çiftçi’den NATO Zirvesi Açıklaması: 56 Bin Personel Görev Aldı
Husumetlisini vurdu, kaçarken tır çarptı
Emekli öğretmeni 2 milyon lira dolandırdı