Köyceğiz’de organ bağışı standı açıldı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Organ Bağışı Haftası çerçevesinde, Devlet Hastanesi'nde organ bağışına yönelik olarak bir stant açıldı.

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Organ Bağışı Haftası çerçevesinde, Devlet Hastanesi'nde organ bağışına yönelik olarak bir stant açıldı.

Ülke genelinde 3-9 Kasım tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanan Organ Bağışı Haftası'nda organ bağışının ne olduğu, bu bağışların nasıl ve ne zaman yapılabildiği halka anlatılıyor. 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası nedeniyle Köyceğiz Devlet Hastanesi girişinde "Organ Bağışı Standı" açıldı. Hastaneye muayene olmak için gelen hasta ve hasta refakatçileri organ bağışı konusunda bilgilendirildi. Başhekimlik Yetkilileri, " 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası etkinlikleri çerçevesinde stant açıp "Organ Bağışı Hayat Kurtarır" sloganını kullanarak hastaları ve personelleri bilgilendirdik" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

DEVLETİN ŞEFKATLİ KANATLARI
SİGARAYLA İLGİLİ ÇARPICI AÇIKLAMA
Yaz Güneşi Cildinizi Hasta Etmesin: Uzmanından Kritik Uyarılar
İstanbul'da 869 yaralı var
YOLCULUĞA ÇIKACAKLAR DİKKAT!