Kovid vakalarının hızla arttığı Manyas'ta bir mahalle karantinaya alındı

Manyas İlçe Hıfzıssıhha Kuruluüç hanenin karantina altına alındığı Eşen Mahallesi'nin bu geceden itibaren karantina altına alındığını duyurdu. Mahalleye giriş çıkışlar da yasaklandı

Balıkesir'in Manyas ilçesinin kırsal Eşen Mahallesi artan Kovid-19 vakalarının artışı nedeniyle karantina altına alındı.   


 
Manyas İlçe Hıfzıssıhha Kurulunun aldığı kararla üç hanenin karantina altına alındığı Eşen Mahallesi bu geceden itibaren karantina altına alındı.

Manyas Kaymakamı Fatih Yıldız başkanlığında toplanan İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kırsal Eşen Mahallesi'nde Covid-19 vakalarının artması ve çok sayıda temaslı bulunması nedeniyle enfeksiyonun yayılmasının engellenmesi ve toplum sağlığının korunması amacıyla 21.00’den itibaren karantina altına alınmasına karar verdi.

İlçe Jandarma Komutanlığı, Eşen Mahalle girişinde gerekli takip ve denetimleri gerçekleştirirken, mahalleye giriş çıkışlar yasaklandı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

İki Çocuğu Yaralayan Köpeğin Sahibi Hakim Karşısına Çıkıyor
Yenidoğan çetesi davasında ara karar
15 bin liralık ağacı sırtlayıp gitti
Fikret Orman ve Sabancı Kardeşler Adliyede: Yurt Dışı Yasağı İstendi
Sahte basın kartıyla mahkeme salonuna giren şahıs tutuklandı