Aydın'ın Söke ilçesi Yenicami Mahallesi'nde bir şahıs hastanın kimliğini öğrenemeyince, kornavirüs teşhisi konulan bir hastaya filyasyon hizmeti ve ilaç vermeye giden sağlık ekibine saldırdı.
Edinilen bilgiye göre; Söke İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı filyasyon ekibi Yenicami Mahallesi'ndeki bir hastaya ilaç vermek için gitti. Ekibin yanına gelen ve isminin C.G. olduğu öğrenilen kişi apartmandaki hastanın kim olduğunu öğrenmek istedi. Ekiplerin bilgi veremeyeceğini söylemesi üzerine, sağlık görevlilerine saldıran C.G. ekip arabasını tekmeleyerek kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen güvenlik güçleri, C.G.'yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.
İl Sağlık Müdürü Açıkgöz saldırıyı kınadı
Saldırıya uğrayan filyasyon ekibindeki görevlilerin sağlık durumlarının iyi olduğunu belirten Aydın İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz, yaptığı açıklamayla saldırıyı kınadı.
Açıkgöz açıklamasında, "Söke ilçemizde pozitif bir hastamıza filyasyon ve ilaç vermek üzere görevli giden ekibimize yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Gece gündüz demeden sahada büyük bir özveriyle görev yapan çalışma arkadaşlarımıza ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadelerini kullandı.
Kovid hastasına giden filyasyon ekibine çirkin saldırı
Kornavirüs teşhisi konulan bir hastaya giden filyasyon ekibini durduran şahıs hastanın kim olduğunu öğrenemeyince sağlık ekibine saldırdı. Aydın İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz, saldırıyı kınadı
İlk yorum yazan siz olun
POLİS-ADLİYE Haberleri
Öğretmene saygısızlık yapan o öğrencilere inceleme
Hastane dönüşü kaza yapıp hastanelik oldular
Kazada parçalanan motosikletin kadın sürücüsü ağır yaralandı
BİR GARİP HIRSIZLIK
Fuhuşa sürüklenen 6 kadın, bidonların arkasından çıktı