Kösereli Muhtarı Kemal Çevik'in kalbi maça dayanamadı

Mersin'de futbol maçı sonrasında kalp krizi geçiren muhtar hayatını kaybetti.

Olay, Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Kayacı Mahallesi'ndeki Lütfi Elvan Spor Tesisleri'nde yaşandı. 19. Erdemli Kaymakamlık Kupası Mahalleler Arası Futbol Turnuvası'nda Kösereli Spor, Yeniyurt takımı ile karşılaştığı maçı 2-0 kazanarak 3 puan aldı.

Heyecanla maçı takip eden Kösereli Muhtarı Kemal Çevik, hakemin bitiş düdüğü ile oyuncuları tebrik etmek için sahaya girdi. Bu esnada kalp krizi geçiren muhtar, aniden yere yığıldı. Maçın orta hakemi Dr. Hüseyin Fırat Güngör, yerde yatan Çevik'e hemen müdahale etti. Çevik, olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi.

Üzücü olay sonrası turnuva maçları ertelendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Yol çalışmasında tır çarptı: Karayolları işçisi hayatını kaybetti
Ahmet Çakar ifadesinin ardından serbest bırakıldı
307 kilometre hızı görüp kendisini çekti, jandarma enseledi
Çakmakla oynayan çocuk evi yaktı
Şantiyede doğalgaz sızıntısı alev aldı: Araç yandı