Koşarak karşıya geçen çocuk saniyelerle ölümden döndü

Hatay’ın Antakya ilçesinde, yolun karşısına koşarak geçen çocuk, ters yönden ilerleyen pikabın manevrası sayesinde saniyelerle ölümden döndü. Güvenlik kamerasına yansıyan anlar, trafik kurallarının hayati önemini bir kez daha gösterdi.

Olay, Antakya Ekinci Mahallesi İnönü Bulvarı’nda meydana geldi. Yolun karşısına geçmek isteyen çocuk, ters yönden gelen araç nedeniyle büyük tehlike atlattı. Sürücünün son anda yaptığı manevra olası bir faciayı önledi.

Sürücünün manevrası faciayı önledi

Görüntülerde, çocuğun aniden yola çıktığı, ters yönden ve hızlı ilerleyen pikabın ise çarpışmadan saniyelerle kurtulduğu görülüyor. Anbean kaydedilen görüntüler izleyenleri tedirgin etti.

Vatandaştan uyarı: Trafik kuralları hayati

Olayı anlatan Mahmut Gümüş, “Araç hem hızlıydı hem de ters yönden geliyordu. Çocuk dalgınlıkla yola çıktı ve kıl payı kurtuldu. Anne ve babalar, çocuklarını gönderirken daha dikkatli olmalı; çocuklar da karşıdan karşıya geçerken mutlaka etrafa bakmalı,” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

HATAY Haberleri

Kar yağışı Hatay’ı beyaza bürüdü! Antakya ve Defne'de okullar tatil
KONYA'NIN GURUR GÜNÜ
SANAYİ SİTESİNDE 9 DÜKKAN YANDI
HATAY'A BAKAN KONYA'NIN İZİNİ GÖRECEK
Geçilmez Kanyonu’nda Heyelan Böyle Görüntülendi