Korgeneral Şanver'den veda ziyaretleri

YAŞ kararıyla görev süresi bir yıl uzatılan Korgeneral Şanver, Eskişehir Valisi Çelik ile Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen'i ziyaret etti

ESKİŞEHİR (AA) - Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararıyla görev süresi bir yıl uzatılarak, Hava Kuvvetleri Komutanlığı emrinde görevlendirilen Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanı Korgeneral Mehmet Şanver, Eskişehir Valisi Azmi Çelik ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e veda ziyaretinde bulundu.

Kurumlardan yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Çelik, Korgeneral Şanver’e bundan sonraki hayatında sağlıklı ve mutlu bir yaşam temennisinde bulundu.

Vali Çelik’in kendisine karşı gösterdiği misafirperverliğe ve iyi niyet dileklerine teşekkür eden Şanver de Eskişehir’i çok sevdiğini kaydetti.

Şanver, daha sona Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti.

AA

Gündem Haberleri

EZBER BOZAN BESİCİLİK
SEDAŞ’a Jeneratör Şoku: 65 Saatlik Kesintinin Faturası Kesildi!
Bakımevinde Yaşlı Hastaya Şiddet ve Tükürme Skandalı!
İhale Sistematiği Çöktü: İBB İştirakine Dev Operasyon
O Paylaşım Başına İş Açtı! CHP’li Meclis Üyesi Kadir Dalgıç Tutuklandı