Köpeği kurtardı, 17 yaşındaki Mehmet Can hayatını kaybetti

Karaman'ın Ermenek ilçesinde önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapan motosiklet, kontrolden çıkarak ağaca çarptı.

Karaman'ın Ermenek ilçesinde önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapan motosiklet, kontrolden çıkarak ağaca çarptı. Kazada motosiklette yolcu olarak bulunan 17 yaşındaki Mehmet Can Yılmaz hayatını kaybederken, sürücü Ferhat U. (28) ağır yaralandı.

Kaza, ilçeye bağlı Pınarönü köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köy yolunda motosikletiyle seyir halinde olan Ferhat U.'nun önüne aniden köpek çıktı. Köpeğe çarpmamak için manevra yapan Ferhat U.'nun kullandığı motosiklet kontrolden çıkarak ağaca çarptı ve devrildi.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde motosiklette yolcu olarak bulunan Mehmet Can Yılmaz'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan sürücü Ferhat U. ise ambulansla Ermenek Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

90 MİLYONLUK TOKİ VURGUNU
Ankara’da cezaevinden firar eden hükümlü yakalandı
FARKLI YERLERDE TOPRAĞA VERİLDİLER
Kopan parmağını buz torbasıyla taşıdılar
Dar sokakta dönüş yaparken giysi toplama kutusuna devirdi