Kop Kış Şenliği yapıldı

Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce yürütülen "Kop Şenleniyor" projesi kapsamında, Kop Dağı'nda Kop Kış Şenliği düzenlendi


BAYBURT (AA) - Bayburt'ta 2 bin 409 rakımlı Kop Dağı'nda, "Kop Kış Şenliği" organize edildi.

İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) destek programları kapsamında yürütülen "Kop Şenleniyor" projesi çerçevesinde düzenlenen şenliğe Vali Yusuf Odabaş, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, KUDAKA Bayburt Yatırım Destek Ofisi Yetkilisi Hasan İskender ve diğer ilgililer katıldı.

Bayburt-Erzurum sınırında yer alan 2 bin 409 rakımlı Kop Dağı'ndaki Kop Dağı Kış Sporları ve Kayak Merkezindeki şenlikte, proje kapsamında eğitim alan kursiyerler tarafından kayak gösterisi ve kızak kayma yarışları düzenlendi.

Her yaş grubundan katılımcının yer aldığı şenlikte, renkli görüntüler oluştu.

AA

Spor Haberleri

Kocaelispor sezonu böyle açtı
Salah'ın Maaşı KAP'ta Açıklandı
Basketbol Süper Ligi’nde yeni sezonun fikstür kura çekimi yapıldı
Menemen FK Ligi Bıraktı! Yüzyıllık Kulüpten Şok Çekilme Kararı
Kütahya’da Oklar Hedefi Vurdu: Meram Belediyespor Türkiye Şampiyonası'na Damga Vurdu!