Kop Kış Şenliği yapıldı

Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce yürütülen "Kop Şenleniyor" projesi kapsamında, Kop Dağı'nda Kop Kış Şenliği düzenlendi


BAYBURT (AA) - Bayburt'ta 2 bin 409 rakımlı Kop Dağı'nda, "Kop Kış Şenliği" organize edildi.

İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) destek programları kapsamında yürütülen "Kop Şenleniyor" projesi çerçevesinde düzenlenen şenliğe Vali Yusuf Odabaş, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, KUDAKA Bayburt Yatırım Destek Ofisi Yetkilisi Hasan İskender ve diğer ilgililer katıldı.

Bayburt-Erzurum sınırında yer alan 2 bin 409 rakımlı Kop Dağı'ndaki Kop Dağı Kış Sporları ve Kayak Merkezindeki şenlikte, proje kapsamında eğitim alan kursiyerler tarafından kayak gösterisi ve kızak kayma yarışları düzenlendi.

Her yaş grubundan katılımcının yer aldığı şenlikte, renkli görüntüler oluştu.

AA

Spor Haberleri

Gençlerbirliği’nde yeni başkan Arda Çakmak
2026 Dünya Kupası kuraları çekildi: Türkiye’nin rakipleri netleşti
BAHİS OPERASYONUNDA İKİNCİ DAKGA
SÜPER LİG'DE HOCA KRİZİ
Konyaspor'un Kritik Sınavında Düdük Ümit Öztürk'te