KOP destekledi! Bozkır sera ile hayat buldu

Bozkır İlçe Tarım Müdürlüğü, ilçedeki çiftçiler için 'KOP Destekliyor Bozkır Sera İle Hayat Buluyor Projesi' kapsamında Karaman'ın Sarıveliler ve Ermenek ilçelerine teknik gezi organize etti

Bozkır İlçe Tarım Müdürlüğü, ilçedeki çiftçiler için "KOP Destekliyor Bozkır Sera İle Hayat Buluyor Projesi" kapsamında Karaman'ın Sarıveliler ve Ermenek ilçelerine teknik gezi düzenledi.

Çiftçiler, Bozkır İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen teknik gezi sayesinde 1600-1800 rakımda yaz seracılığı çalışmalarını inceleme imkanı buldu.

Bozkır İlçe Tarım ve Orman Müdürü Halil Durmuş, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Çiftçilerimizle gerçekleştirdiğimiz teknik gezide gördük ki desteklendiği zaman bizim insanımız dağların arasında taşı toprak yapıp çok güzel işler ortaya çıkarabiliyor. Yeter ki onlara inanan ve destekleyen KOP gibi kurumlarımız olsun.

Toroslar'da kalkınmaya öncülük eden kuruluşlardan olan KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığına ve yetkililerine üreticilerim, kurumum ve şahsım adına teşekkürü bir borç bilirim."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri

M1 Konya AVM’de imza günleri ve Kitap Fuarı başlıyor
Bel ağrınız artıyorsa bu bilgiye kulak verin
Meram'ın Yeşil Hazinesi Kışa Hazırlanıyor
Kış Gelmeden Teslim! Hacılar'da 552 Konutluk TOKİ Projesi Hız Kesmiyor
Türkiye'nin gururu SOLOTÜRK, Kayseri semalarını renklendirdi