Konya'yı deprem yine yokladı

Konya'da fay hattı yeniden uyandı. Doğu ve batı illerindeki depremlerden yoğun şekilde etkilenen fay hatlarındaki hareketlilik son 2 haftada hareket etmeye başladı.

Son gelen bilgilere göre Konya şehir merkezinde bulunan diri fay hatlarının ana merkezi konumundaki bölgede yeniden deprem kaydedildi.

Daha önce de orta ölçekte deprem üreten fay hattının bulunduğu Selçuklu ilçesi Sarıcalar Mahallesi'nde saat 09:28'de 13.1 kilometre derinlikte kaydedilen depremin büyüklüğü 2.2.

Deprem, herhangi bir yıkıma yol açmadı ancak bazı hassas kişilerin sarsıntıyı hissettiği düşünülüyor.

Konya'da geçtiğimiz hafta yine 2.1 büyüklüğünde bir deprem kaydedilmiş ve yüksek katlarda yaşayan vatandaşlar hissettiğini aktarmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

EZİLMEKTEN SON ANDA KURTULDU
KONYA'NIN MAKİNE SEKTÖRÜ ÖNE ÇIKIYOR
KONYA'DAKİ DEV TESİS HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ
Beyşehir’e yeni halk kütüphanesi
KAZA ANI KAMERADA