Konya'ya dev organizasyon! Şampiyona başladı

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin koordinasyonunda gerçekleştirilen FIBA 20 Yaş Altı Kızlar Avrupa Challengers Konya’da başladı. Organizasyon 18 Temmuz’a kadar devam edecek.

Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA) 20 Yaş Altı Kızlar Avrupa Challengers Konya’da başladı.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin koordinasyonunda düzenlenen ve 18 Temmuz’a kadar devam edecek FIBA 20 Yaş Altı Kızlar Avrupa Challengers’a; Türkiye’nin yanı sıra Fransa, Rusya, Belarus, Polonya ve Portekiz takımları katılıyor.

C Grubunda mücadele eden ay-yıldızlı takımımız, Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen turnuvanın ilk maçında karşılaştığı Rusya’ya 76-62’lik skorla mağlup oldu. Ay-yıldızlılar gruptaki ikinci maçını bugün saat 18.00’da Fransa ile yapacak.

Öte yandan, Türkiye, Rusya, Slovenya, Letonya, Polonya ve Çekya’nın katılacağı FIBA 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Challengers da yine Konya’nın ev sahipliğinde 3-8 Ağustos 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe, Konyaspor Maçından Sonra İlk Kez Başardı: 8-0'lık Tarihi Fark
BİR TRABZON KLASİĞİ... KONYASPOR'A DA AYNISINI YAPMIŞTI
Konyaspor maçında sakatlanmıştı, Eyüpspor maçında oynayacak
Ziraat Türkiye Kupası’nda İlk Düdük Çaldı
UEFA Türkiye'yi pas geçti