Konya’ya atanan öğretmenlere karşılama programı düzenlendi

2015 Yılı Eylül Dönemi Öğretmen Atama Sonuçları doğrultusunda Konya’ya atanan öğretmenlere İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy tarafından karşılandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy karşılama töreninde katılana tüm öğretmenlere gül taktim etti. Gül takdiminden sonra öğretmenlerimizle bir araya gelen Gürsoy konuşmasına, yeni atanan öğretmenlere hayırlı olsun temennisinde bulunarak başladı. 2015 Yılı Eylül Dönemi Öğretmen Atama Sonuçları doğrultusunda ilimize; İlk Atama 1.112, Kurumlar Arası İlk Atama 45, Milli Sporcu Atama 25 ve Kurumlar Arası Açıktan Atama 2 öğretmen olmak üzere toplam 1.184 öğretmen ataması gerçekleştiğini söyledi.

Gürsoy 2015 Yılı Eylül Dönemi Atamaları sonrası ilimizde 22 saatlik ders üzerinden yapılan norm belirlemesine göre toplam 26.797 norm bulunduğunu, toplam öğretmen sayısının 26.008 olduğunu ve sadece 789 öğretmen ihtiyacı olduğunu, bu sayılar temel alındığında ilimiz okullarında öğretmen doluluk oranının %97’ye yükseldiğini belirtti.

Sözlerinin ardından programa katılan tüm öğretmenlerimiz tek tek söz veren GÜRSOY öğretmenlerimizin duygu ve düşüncelerini paylaştı. Daha sonra günün hatırasına tüm öğretmenlerimizle toplu fotoğraf çekildi.

 

 

Yerel Haberleri

MİLYONLUK VURGUN ENGELLENDİ
Lazerle Göz Çizdirme Dönemi: Hangi Yöntem Size Uygun?
ARANAN ŞAHISLARA SIKI TAKİP
BİR İLÇE SULAR ALTINDA
KONYA'NIN SU GÜVENLİĞİ