Konyaspor'da Gençlerbirliği maçı hazırlıkları

Konyaspor, 25 Ekim Pazar günü saat 16.00'da Gençlerbirliği'ni konuk edeceği maç için hazırlıklara başladı

Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında 25 Ekim Pazar günü saat 16.00'da Gençlerbirliği'ni konuk edeceği maçın hazırlıklarına başladı.

Murat Kurum Tesisleri'nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda; Amed Sportif Faaliyetler maçında ilk 11'de forma giyen futbolcular, yenileme çalışması ile antrenmanı tamamladı. Enis Destan'ın takımdan ayrı çalıştığı antrenman, sahada ısınma ve 5'e 2 ile başlarken çift kale maç ile sona erdi.

Yeşil-beyazlılar, 20 Ekim Salı günü saat 18.00'de yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konyaspor Haberleri

MAĞLUBİYETİN GEREKÇELERİNİ AÇIKLADI
DİYARBAKIR'DAN ELİ BOŞ DÖNÜYOR
Konyaspor Amed Sportif Faaliyetler maçına hazır
DEFANSTA İYİYİZ, GOL DE EKSİĞİZ
"İKİ TAKIM DA 1 PUANI HAK ETTİ"