Konyaspor taktik çalıştı

4 Ekim Pazar günü Süper Lig'in 4. hafta maçında deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak olan Konyaspor, günü tek antrenman ile değerlendirdi.

4 Ekim Pazar günü Süper Lig'in 4. hafta maçında deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak olan Konyaspor, günü tek antrenman ile değerlendirdi.

Kayacık Tesislerinde Teknik Direktör İsmail Kartal ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen çalışma, koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra toplu-topsuz yapılan çabukluk hareketleri ile antrenman devam etti. Oyuncular, üç grupta 5'e 2 pas çalışması ve sonrasında yarı sahada oynanan oyun ile devam eden antrenmanı taktik çalışma ve çift kale maç ile tamamladı. Antrenmana tedavilerine devam edilen Alper Uludağ ve Marin Anicic katılmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri

DOĞANIN PEMBE MUCİZESİ
AK PART
Beyşehir’de otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 ağır yaralı
Geleceğin mühendislerine mavi derinliklerden kariyer çağrısı
NEÜ’den Rusya’da Dev İş Birliği: İnşaat Mühendisliğinde Yeni Dönem