Konyaspor Sivas'a 1 puanı hediye edip kendini ateşe attı

Süper Lig’in 28’inci haftasında Konyaspor, kendi sahasında ağırladığı Sivasspor’la 2-2 berabere kaldı. Korakor mücadelenin yaşandığı karşılaşmada Sivas öne geçti Konyaspor yakaladı ve öne geçti ama Sivas beraberliği kurtarmayı bildi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Konya’da ikinci mücadelesini oynayan Konyaspor, ağırladığı Sivasspor’a puanı adeta hediye etti.

Mücadelenin 30’uncu dakikasında konuk ekip Kone’nin kafasıyla öne geçti. Konyaspor bu andan sonra rakip sahada daha çok göründü ve Sitya’nın mükemmel ortasında Skubic’in vuruşu beraberliği getirdi.

Rakibinin üstüne daha çok giden Konyaspor, bu sefer sağdan yapılan ortada Hadziahmetovic’in dokuşunun tamamlayan Milosevic’le öne geçti.

Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

Mücadelenin ikinci yarısında ilk yarıdakine göre oyunu kendi sahasında oynayan bir Konyaspor vardı. Rakip Sivasspor etkili oyuncusu Fernando’yla Konyaspor’un sağ tarafını yola çevirdi.

Konuk takım tüm ataklarının yönünü Fernando’nun olduğu bölgeden geliştirdi.

Kontraataklarla gol arayan Konyaspor’da Ömer Ali Şahiner önemli bir fırsatı değerlendiremedi.
Mücadelenin 90’ıncı dakikasında rakip Sivasspor kullandığı korner atışında Skuletic’in kafasıyla karşılaşmanın skoru tayin edildi.

Konyaspor aldığı bu sonuçla puanını 27'ye yaparak bu sezon ilk kez düşme potasının içine girdi.

Konyaspor Haberleri

Konyaspor, Fahrudin Omerovic ile yollarını ayırdı
Konyaspor Omerovic hakkındaki son kararını bugün veriyor
Konyaspor, Sivasspor maçına hazır
1922 Konyaspor ligde kalmayı böyle kutladı
İlk yarı sıfır şut: Konyaspor'un boynu bükük