Konyaspor, Osmanlıspor sınavında

Anadolu’nun Hükümdarı Torku Konyaspor, bugün saat 16.00’da Torku Arena’da Osmanlıspor ile 3 puan savaşına çıkacak. Ekibimizde kart cezalısı Dimtiar Rangelov dışında eksik bulunmuyor


Spor Toto Süper Lig’in 21. hafta maçında Torku Konyaspor, Osmanlıspor’u konuk ediyor. Ligde ve kupada başarılı sonuçlar elde eden yeşil-beyazlılar, çıkışını bugünkü maçı da kazanarak sürdürmek istiyor. Oynadığı son 9 maçta da yenilmeyen Kartallar, bugünkü zorlu maçtan da galibiyetle ayrılarak 3. sıraya göz kırpmanın hesaplarını yapıyor. Hazırlıklarını dün yaptığı ter idmanıyla tamamlayan Torku Konyaspor’da moraller tavan yapmış durumda. Maç saatini bekleyen Yenilmez Armadalar, bir an önce maçın başlamasını bekliyor. Ligin ikinci yarısına 2 galibiyet, 1 de beraberlikle başlayan Aykut Kocaman ve talebeleri, taraftar desteğini de arkasına alarak sahadan 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Zorlu maç öncesi camia galibiyete kenetlenmiş durumda. Teknik heyet, futbolcular, yönetim, basın ve taraftar birliktelik vurgusuyla Torku Arena’ya akacak.

İLK MAÇI KAZANMIŞTIK
Kartallar, Osmanlıspor ile Süper Lig'de 10.randevusuna çıkacak. Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 21.haftasında konuk edeceği Osmanlıspor ile bugüne kadar Süper Lig'de oynadığı 9 maçta 2 galibiyet, 3 yenilgi alırken, iki takım arasında oynanan 4 mücadele beraberlikle sonuçlandı. Ligin ilk yarısında deplasmanda oynanan maçı Torku Konyaspor 2-1 kazanmayı bilmişti. Bu arada Torku Konyaspor’un Osmanlıspor ile oynayacağı Spor Toto Süper Lig 21.hafta maçında görevlendirilen Hüseyin Göçek, yeşil-beyazlıların en son 5 Nisan 2015'de iç sahada 1-0 kazandığı Trabzonspor mücadelesinde görev yapmıştı. Göçek'in yardımcılıklarını İstanbul'dan Orkun Aktaş ve Kemal Yılmaz yapacakken, maçın dördüncü hakemi İstanbul'dan Serkan Ok olacak.

 

TORKU ARENA’DA YENİLMİYORUZ
Torku Konyaspor, bu sezon Büyükşehir Belediye Torku Arena Stadyumu’nda oynadığı maçlarda rakiplerine geçit vermiyor. Torku Konyaspor bu sezon lig ve kupa olmak üzere kendi sahasında oynadığı 14 maçta sadece 1 kez mağlup olurken, 11 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Ligin ilk haftasında sahasında oynadığı maçtan Akhisar Belediyespor’a karşı beraberlikle ayrılan Torku Konyaspor, bu sezon sahasındaki ilk ve tek yenilgisini 3. haftada Galatasaray’a karşı aldı. Daha sonra ligde kendi sahasında sırasıyla oynadığı Mersin İdmanyurdu, Gaziantepspor, Gençlerbirliği, Eskişehirspor, Antalyaspor, Bursaspor, Kayserispor maçlarından sadece başkent temsilcisi karşısında beraberlikle ayrılırken, diğer karşılaşmaların tamamını kazanan taraf oldu. Ekibimiz, Türkiye Kupası son 16 tur maçında ise Antalyaspor’u 1-0 yenmişti.

DİMTİAR RANGELOV CEZALI
Geçen hafta Galatasaray maçının 61. dakikasında sarı kart gören Torku Konyaspor’un Bulgar forveti Dimitar Rangelov, Osmanlıspor maçının öncesinde cezalı duruma düşmüştü.  Tecrübeli golcü, Torku Konyaspor’un önümüzdeki bugün Torku Arena’da oynayacağı Osmanlıspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Bu sezon ligde 4. sarı kartını gören Rangelov, daha önce Gençlerbirliği, Kasımpaşa ve Kayserispor müsabakalarında kart görmüştü. Bu arada ekibimizde Alban Meha sarı kart sınırında bulunuyor. Bu sezon Süper Lig’de çıktığı maçlarda 3 kez sarı kart gören Arnavut futbolcu, Osmanlıspor karşılaşmasında kart görmesi durumunda haftaya oynanacak Sivasspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11
Serkan – Skubic - Ali Turan – Vukovic – Barry – A. Çamdalı – Holmen – Meha – Traore – Ömer Ali -  Bajic

 

Konyaspor Haberleri

Konyaspor, Fahrudin Omerovic ile yollarını ayırdı
Konyaspor Omerovic hakkındaki son kararını bugün veriyor
Konyaspor, Sivasspor maçına hazır
1922 Konyaspor ligde kalmayı böyle kutladı
İlk yarı sıfır şut: Konyaspor'un boynu bükük